Header
AgendaLinkedin

Commissariaten

 

Vml. Voorzitter Raad van Commissarissen van Batenburg Techniek N.V. te Rotterdam

Batenburg Techniek is in 1911 opgericht en sinds 1956 genoteerd aan de Amsterdamse beurs. Het is een technische dienstverlener met ruim 1.000 medewerkers. Zij ontwerpen, leveren en onderhouden technische installaties, producten en diensten, voor opdrachtgevers in de industrie, utiliteitsbouw en infrastructuurmarkt .

www.batenburg.nl

 

Voorzitter Raad van Commissarissen Aalberts Industries N.V. te Langbroek

Aalberts Industries, opgericht in 1975 en genoteerd aan de Amsterdamse Effectenbeurs Euronext sinds maart 1987, is een groep van internationale ondernemingen in industriële producten, systemen en processen met hoogwaardige technologische kennis. Er werken ca. 14.000 medewerkers verdeeld over zo’n 142 groepsmaatschappijen in ongeveer 40 landen.

www.aalberts.nl

 

Lid Raad van Commissarissen, ASM International te Almere

Voorzitter NSR (Nomination, Selection and Remuneration) Committee 

ASM International (ASMI) is een genoteerde Nasdaq in New York. ASM I is werkzaam als leverancier van productiemachines voor de halfgeleiderindustrie. De holding ASM International is in Almere gevestigd en heeft in de hele wereld ontwikkelings- en productiefaciliteiten en verkoop- en servicekantoren. Wereldwijd telt ASM ruim 18.000 werknemers.

www.asmi.com

 

​Voorzitter Raad van Commissarissen, CM Payments te Breda

​CM Payments is een 100% dochter van CM Breda. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de multi-messaging en haar activiteiten in 2017 uitgebreid met CM Payments, een fintech bedrijf. Van Pernis geeft leiding aan een vijf koppige raad van commissarissen. 

www.cm.com

 

Lid Raad van Commissarissen OptiXolar Holding B.V., en Coolback Company B.V.

Dutch established 2013 start-up company is determined to change the price of residential and commercial solar panels. Based on strong research and a multi disciplinary approach the next generation solar modules is in development.

www.optixolar.com. Operating company is since 2018 Collback Company B.V. 

 

Lid Advisory Board G4S Nederland

G4S biedt beveiligingsoplossingen en ontwikkelt innovatieve beveiligingsconcepten voor vrijwel alle sectoren in Nederland. Het bedrijf heeft ca. 1600 medewerkers.

www.g4s.nl

 

Voorzitter Bestuur / Commissaris Sacon BV

Sacon is een bureau voor architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur en is gevestigd in Zwolle. Het team bestaat uit ontwerpers, ondersteund door projectleiders, tekenaars en het secretariaat. Klanten zijn gemeente, ontwikkelaars, corporaties en zorginstellingen.

www.sacon.nl

 

 

Postbus 6, 2840 AA Moordrecht
Secretariaat: js@vapecon.nl