Header
AgendaLinkedin

51 ste Wiener Ball in Noordwijk aan Zee

Op 9 februari 2019 vond voor de 51-ste maal het traditionele Wiener Ball in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee plaats. 64 Debutanten in prachtige witte baljurken en rokkostuum's dansten in formatie. In de loges langs de enorme dansvloer namen de vele gasten plaats. De muzikale begeleiding door het Ensemble Johann Strauss uit Wenen. Er waren optredens van een top danspaar van het Weense Staatsballet en de Nederlandse sopraan Wendy Krikken. Behalve de ouders en zakelijke gasten waren ook de ambassadeurs van Oostenrijk, Zwitserland en Hongarije; ook Herta Margarete en Sandor Habsburg - Lothringen, aanwezig.. Het Ministerie van Defensie, dat het bal ondersteunt, had tevens een grote delegatie afgevaardigd.  

De organisatie was in handen van de Stichting Oostenrijkse Cultuur in Nederland, waarvan Martin van Pernis voorzitter is en Grand Hotel Huis ter Duin. Alles in een goede samenwerking met de Oostenrijkse ambassadeur in Nederland Dr. HeideMaria Gürer en het stadsbestuur van Wenen.

Op 1 februari 2020 vindt het 52-ste Wiener Ball, wederom in Grand Hotel Huis ter Duin, plaats. Een unieke kans om kennis te maken met deze prachtige traditie! Alle relevante informatie hierover kunt u vinden op de webiste www.wienerball.nl.

Postbus 6, 2840 AA Moordrecht
Secretariaat: js@vapecon.nl