Header
AgendaLinkedin

Commissariaten (huidig)

 

 

 

Voorzitter Raad van Commissarissen Aalberts N.V. te Utrecht

Aalberts werd, opgericht in 1975 en is genoteerd aan de Amsterdamse Effectenbeurs Euronext sinds maart 1987. Aalberts is een wereldwijd actieve onderneming in industriële producten, systemen en processen met hoogwaardige technologische kennis. Er werken ca. 15.000 medewerkers verdeeld over zo’n 142 vestigingen in ongeveer 42 landen. Sinds december 2019 is het hoofdkantoor gevestigd in het World Trade Center in Utrecht.

www.aalberts.nl

 

Lid Raad van Commissarissen, ASM International te Almere

Voorzitter NSR (Nomination, Selection and Remuneration) Committee 

ASM International (ASMI) is een genoteerde onderneming aan Euronext in Amsterdam. ASM I is werkzaam als leverancier van productiemachines voor de halfgeleiderindustrie. De holding ASM International is in Almere gevestigd en heeft in de hele wereld ontwikkelings- en productiefaciliteiten en verkoop- en servicekantoren. Wereldwijd telt ASM ruim 18.000 werknemers.

www.asmi.com

 

Voorzitter Raad van Commissarissen CM.com te Breda

CM.com is een 0nderneming die oplossing biedt voor Conversational Commerce. Het maakt het mogelijk om optimaal gebruik te maken van alle mobiele berichten opties om als onderneming uw klanten blij te maken. Behalve het verzenden van berichten, bevestigingen, afspraken, heriinneringen, boekingen, ed. biedt het de mogelijkheid om betalingen te verrichten. Van Pernis geeft leding aan een zes-koppige raad van commissarissen.

www.cm.com

 

Lid Raad van Commissarissen CM Payments te Breda

CM Payments is een onderdeel van CM.com en verzorgt het betalingsverkeer voor vele partijen. Na de afgelopen jaren president-commissaris te zijn geweest van CM Payments, heeft Van Pernis na zijn anntreden als president=commissaris van CM.com overgedragen. Wel blijft hij aan als lid van de RvC.

www.cm.com

 

Lid Advisory Board G4S Nederland

G4S biedt beveiligingsoplossingen en ontwikkelt innovatieve beveiligingsconcepten voor vrijwel alle sectoren in Nederland. Het bedrijf heeft ca. 1600 medewerkers.

www.g4s.nl

 

Voorzitter Bestuur / Commissaris Sacon BV

Sacon is een bureau voor architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur en is gevestigd in Zwolle. Het team bestaat uit ontwerpers, ondersteund door projectleiders, tekenaars en het secretariaat. Klanten zijn gemeente, ontwikkelaars, corporaties en zorginstellingen.

www.sacon.nl

 

 

Postbus 6, 2840 AA Moordrecht
Secretariaat: js@vapecon.nl